Sporto šventė-2024

Epiktetas pasakė: Kieno sveikas kūnas, tas gali iškęsti ir karštį, ir šaltį. Taip ir tas, kieno sveika dvasia, gali pakelti ir pyktį, ir sielvartą, ir džiaugsmą, ir kitus jausmus. Sportas – sveikata, pasitikėjimas savimi, draugystė.

 Saulėta birželio dvidešimt penktoji Sūduvos gimnazijoje buvo netradicinio ugdymo diena. Rytas prasidėjo labai aktyviai – moksleiviai, jų tėveliai, mokytojai rinkosi sporto šventę.  Kiekviena klasė suformavo savo komandą iš pačių stipriausių, taikliausių, ištvermingiausių, šokliausių, sumaniausių.
 Šventė prasidėjo gimnazijos šokių grupės pasirodymu. Visi sporto šventės dalyviai kartu pasimankštino ir  rungėsi tinklinio, krepšinio, futbolo, stalo teniso,  estafečių rungtyse. Pasibaigus varžyboms, gimnazijos kiemelyje įvyko šventės uždarymas.  Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais, atminimo dovanomis. Pereinamąją sporto šventės taurę iškovojo II S klasės komanda. Labai džiugu, kad ne tik moksleiviai, bet ir jų tėveliai, mokytojai subūrė bendraminčius bendram siekiui.
 Sporto šventė visiems moksleiviams, jų tėveliams, mokytojams, administracijos atstovams suteikė gerų emocijų,  pasitikėjimo savimi.