Skelbiama atranka į laisvą Marijampolės Sūduvos gimnazijos vyr. virėjo pareigybę
- Paskelbta: 2025-06-27
- Kategorija: Laisvos darbo vietos
Darbo sutartis – neterminuota (įdarbinimas planuojamas nuo 2025 m. rugpjūčio 11 d.), darbuotojas priimamas 1 etato darbo krūviu.
Pareigybės lygis – C. Darbuotojas pavaldus direktoriaus pavaduotojui ūkiui.
Pareiginės algos koeficientas – 0,64 -1,0 (priklauso nuo vyriausiojo virėjo darbo stažo metais, darbo patirties, papildomų įgūdžių ar žinių ir pan.).
KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI PRETENDENTUI:
- turėti įgytą virėjo kvalifikaciją arba ne mažesnį kaip 3 metų vadovavimo virtuvės darbuotojams darbo patirtį (pvz. vyr. virėjo ar pan.) maitinimo įstaigoje;
- būti pasitikrinus sveikatą ir turėti galiojančią Asmens medicininę knygelę;
- turėti galiojančius privalomųjų higienos įgūdžių ir pageidautina pirmosios pagalbos mokymų pažymėjimus;
- ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą;
- mokėti naudotis informacinėmis technologijomis.
Šias pareigas einantis vyriausiasis virėjas vykdo šias pagrindines funkcijas:
- organizuoja ir atsako už įstaigoje organizuojamą gamybinę ir prekybinę veiklą, apimančią
maisto produktų priėmimą ir laikymą, gamybą, pardavimą ir jo vartojimo organizavimą;
- užsako ir priima maisto produktus;
- pagal valgiaraštį išduoda maisto produktus iš sandėlio;
- veda gaunamų ir išduodamų maisto produktų apskaitą ir atsiskaito su buhalterija;
- ruošia maistą pagal technologinius reikalavimus ir pagal sudarytą
valgiaraštį;
- užtikrina gerą patiekalų ruošimo kokybę, laikantis technologinių reikalavimų;
- kontroliuoja maisto atidavimą vartotojams pagal nustatytas maitinimo normas ir maisto
atidavimo grafiką;
- kontroliuoja virtuvės išleidžiamos produkcijos gamybą, žaliavų ir maisto produktų, prieskonių naudojimą, technologijos ir sanitarijos normų laikymąsi;
- matuoja temperatūrą šaldytuvuose, esančiuose virtuvėje ir sandėlyje, ir registruoja žurnale;
- užtikrina produktų, prekių ir inventoriaus saugą pagal higienos-sanitarijos reikalavimus;
- paskirsto darbus virtuvės darbuotojams ir kontroliuoja jų darbų atlikimo kokybę;
- kontroliuoja, kad virtuvės darbuotojai laikytųsi sanitarijos-higienos normų, saugos ir
sveikatos darbe, priešgaisrinės saugos ir eksploatacinių (gamintojų) instrukcijų reikalavimų;
- teikia siūlymus administracijos darbuotojams dėl virtuvės darbo pagerinimo ir kt.
Pretendentas pateikia šiuos dokumentus:
1. Prašymą dalyvauti atrankoje.
2. Asmens tapatybę ir išsilavinimą patvirtinančių dokumentų kopijas.
3. Gyvenimo aprašymą.
4. Dokumentų originalai pateikiami tiesiogiai teikiant dokumentus arba atrankos dieną prieš pokalbį su pretendentu ir sutikrinti su kopijomis grąžinami.
Pretendentai dokumentus pateikia iki 2025 m. liepos 14 d. (imtinai), Sūduvos gimnazijos raštinėje (R. Juknevičiaus g. 32, Marijampolė) arba el. paštu rastine@suduva.marijampole.lm.lt
Dokumentai priimami po atrankos paskelbimo Marijampolės Sūduvos gimnazijos ir Marijampolės savivaldybės interneto svetainėse.
Atrankos data – 2025 m. liepos 22 d. Kiekvienam pretendentui bus praneštas individualus laikas, kada atvykti į atranką - pokalbį, tiksli atrankos vieta. Į pokalbį kviečiami tik atrinkti, kvalifikacinius reikalavimus atitinkantys kandidatai.
Pretendentų atrankos būdas – pokalbis.
Kontaktai pasiteiravimui: mob. +370 612 89 093 (direktorius).
-
- Paskelbta: 2025-06-16
- Kategorija: Laisvos darbo vietos
Skelbiama atranka į laisvą Marijampolės Sūduvos gimnazijos socialinio pedagogo p... -
- Paskelbta: 2025-06-16
- Kategorija: Laisvos darbo vietos
Darbo sutartis – terminuota (iki 2026–06–30), darbuotojas priimamas apie 10 kont...