Marijampolės Sūduvos gimnazija

Skelbiama atranka į laisvą Marijampolės Sūduvos gimnazijos virėjo pareigybę

Darbo sutartis – neterminuota (įdarbinimas planuojamas nuo 2025 m. spalio 1 d.), darbuotojas priimamas 1 etato darbo krūviu.

Pareigybės lygis – C. Darbuotojas pavaldus direktoriaus pavaduotojui ūkiui.

Pareigybės paskirtis: gaminti ir išduoti maistą.

Pareiginės algos koeficientas – 0,74.

 

KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI PRETENDENTUI:

- turėti įgytą virėjo kvalifikaciją arba ne mažesnį kaip 1 metų darbo patirtį maitinimo įstaigoje;

- būti pasitikrinus sveikatą ir turėti galiojančią Asmens medicininę knygelę;

- turėti galiojančius privalomųjų higienos įgūdžių ir pageidautina pirmosios pagalbos mokymų pažymėjimus;

- ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą;

- pageidautina turėti informacinių technologijų bazines žinias.

Šias pareigas einantis virėjas vykdo šias pagrindines funkcijas:

 

Pretendentas pateikia šiuos dokumentus:

1. Prašymą dalyvauti atrankoje.

2. Asmens tapatybę ir išsilavinimą patvirtinančių dokumentų kopijas.

3. Gyvenimo aprašymą.

4. Dokumentų originalai pateikiami tiesiogiai teikiant dokumentus arba atrankos dieną prieš pokalbį su pretendentu ir sutikrinti su kopijomis grąžinami.

Pretendentai dokumentus pateikia iki 2025 m. rugsėjo 19 d. (imtinai) 12.00 val. Sūduvos gimnazijos raštinėje (R. Juknevičiaus g. 32, Marijampolė) arba el. paštu rastine@suduva.marijampole.lm.lt

Dokumentai priimami po atrankos paskelbimo Marijampolės Sūduvos gimnazijos ir Marijampolės savivaldybės interneto svetainėse.

Atrankos data2025 m. rugsėjo 22 d. Kiekvienam pretendentui bus praneštas individualus laikas, kada atvykti į atranką – pokalbį, tiksli atrankos vieta. Į pokalbį kviečiami tik atrinkti, kvalifikacinius reikalavimus atitinkantys kandidatai, pateikę reikalingus dokumentus. 

Pretendentų atrankos būdas – pokalbis.

Kontaktai pasiteiravimui: mob. +370 612 89 093 (direktorius).

esant reikalui, atlieka kitus darbus, nurodytus vyriausiojo virėjo ir direktoriaus pavaduotojo ūkiui, neviršydamas nustatyto darbo laiko;

atsakingai pildo reikiamus savikontrolės žurnalus;

esant reikalui, vykdo visus pagalbinius darbus, būtinus sklandžiam virtuvės darbui užtikrinti;

rūpinasi švara ir tvarka virtuvės bei rūsio patalpose;

prižiūri virtuvės inventoriaus, įrenginių, indų švarą, tvarką, saugumą;

tikrina maisto kokybę;

užtikrina, kad mokiniams patiekalai būtų pateikiami švariuose induose, pagaminti laikantis jų gamybos technologijos, sanitarijos ir higienos reikalavimų, porcijų normų;

užtikrina, kad išduodamas maistas būtų reikiamos temperatūros, atitiktų nustatytas svorio normas;

laikosi higienos normų ir taisyklių, vadovaujasi patiekalo receptūros technologinėmis kortelėmis;

tiksliai pagal svorį priima iš sandėlio ir naudoja produktus;

planuoja pagal poreikį valgiaraščius, ruošia maisto produktus ir gamina patiekalus;

patiekalų paruošimui naudoja tik tuos maisto produktus ir žaliavas, kurie atitinka jų kokybę reglamentuojančių dokumentų reikalavimus;

maistą gamina griežtai laikydamasis Geros higienos praktikos taisyklių reikalavimų; 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas